Content1 | col1

Tok sin første seier på TO sesonger!

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre> Med et meget ungt lag har IHK Spartas damelag kjempet tungt, men innbitt og målrettet, gjennom to hele sesonger uten seire i Eliteserien for kvinner. Derfor betydde dagens seier i Sparta amfi mer enn de fleste er klar over.

Første periode ender 0-0 uten de store hendelsene, og med en skuddstatistikk på 7-10.

 

Tidlig i andre periode tar Wing ledelsen i powerplay, men bare minuttet etterpå svarer Spartajentene ved Ann Helene Blakli-Egeland og stillingen er 1-1. Senere i perioden tar Sparta ledelsen ved Elena Sans Pascual, etter en flott pasning fra Herborg Rut Geirsdottir. Skuddstatistikken i andre periode ender på 6-16, så Sparta hadde god uttelling her.

 

Tredje periode blir preget av mange utvisninger for Spartas del, og jentene gjorde det ikke lett for seg selv. De står imot med både en og to spillere i undertall, men med syv minutter igjen av kampen utligner Wing. Sparta gir seg derimot aldri og tar ledelsen tilbake i powerplay kun halvannet minutt etterpå ved Mie Berg Iversen.

 

Selv om jentene nå begynner å ane en seier, hviler de ikke mot et hardtkjempende Wing - og da får de også sjans til å sette den berømte spiker`n i kista to minutter før slutt, ved Gina Kristiansen assistert av Elena Sans Pascual.

 

Wing tar ut målvakten og får også muligheten til spill 6 mot 4 i løpet av det siste minuttet, men det er velfortjent at det er våre jenter som endelig kan juble for seier!

 

Skuddstatistikken ender hele 6-27 i tredje periode, tilsammen 19-53. Men Sparta vinner kampen 4-2!

 

Kampens beste Spartaspiller ble Mie Berg Iversen.

 

KAMPFAKTA HER

 

Vi gratulerer damelaget med seieren og er sikker på at det ikke blir den siste denne sesongen! Dette beviser at hardt arbeid med mål, mening og tålmodighet gir resultater!