Content1 | col1

IHK Sparta Sarpsborg jakter flere samarbeidspartnere

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre>

 

Gjennom det siste året har IHK Sparta Sarpsborg jobbet hardt med på få på plass nye samarbeidspartnere for å fortsette og videreutvikle det sportslige tilbudet i klubben. Arbeidet har så langt vært meget vellykket og nå jakter IHK på enda flere partnere som vil være med på det sterke laget vårt!

 

For første gang i historien kunne hele IHK Sparta Sarpsborg, fra de yngste til de eldste, starte 16/17 hockeysesongen med splitter nye kampdrakter.
Dette takket være mange gode samarbeidspartnere/draktsponsorer som er med å støtter oss og som alle har fått plass på den flotte nye drakten.

For å kunne fortsette å videreutvikle det sportslige tilbudet i klubben og samtidig ha fokus på å holde kostnadene lavest mulig for den enkelte, trenger vi enda flere partnere! 

Det er fortsatt ledig reklameplass i Ungdomshallen under skiltdisplayet «Veien til Elite», og også store deler av vantet vil være en god plassering for bedrifter som ønsker å være synlige gjennom en hel sesong.

Ta kontakt for mer informasjon og detaljer på e-post: [email protected] v/ prosjektleder Espen Kamperhaug (mob. 9133 2400).