Content1 | col1

U9 fikk møte Mathis Olimb & Mats Rosseli Olsen


Stor stas for U9 barna å få møte Mats Rosseli Olsen og Mathis Olimb når laget var på tur til Gøteborg for å se Frölunda mot Väksjö, lørdag den 25. januar.

Det var avreise kl. 10.30 fra Sparta Amfi med kurs mot Frölundaborg. På bussturen til Gøteborg ble det arrangert loddsalg, hvor hele det innsamlede beløpet går til Hockey mot kreft, hele kr 4800,- ble det. Mange fine premier var det også til de heldige vinnerne, deriblant en signert hockeykølle fra A-laget til Sparta.

Vel fremme ved Frölundaborg som er Frölunda sitt treningsanlegg fikk vi omvisning av Patric Rydèn rundt om i anlegget, hvor han fortalte om den satsningen som blir gjort i deres ungdomsavdelinger. Det var imponerende å se hvilke fasiliteter de har, hvilke målsetninger de har  og hva de faktisk får til.Deretter gikk turen til Hard Rock Cafe hvor vi spiste middag. Her hadde vi fått reservert plass og forhåndsbestilt mat til barna, slik at ventetiden ble kortest mulig.Så var det på tide å søke mot Scandinavium og gjøre seg klar for kveldens høydepunkt, kampen mellom Frölunda og Vaxsjø. En fantastiks stemning og en meget underholdende kamp, som dessverre endte med 3-2 tap for Frölunda.

 

 

Nederlaget var enkelt og kjapt fordøyd for U9 barna da de fikk møte Mathis Olimb og Mats Rosseli Olsen etter kampen. Her ble det gitt mange signaturer og det ble tatt masse bilder!

Dette ble en kjempflott tur og en stor takk til Patric Rydèn som viste oss rundt på Frölundaborg og hjalp til slik at vi fikk treffe Mats og Mathis etter kampen.

Sist men ikke minst: Tusen takk til Ingrid som arrangerte denne strålende turen for oss!!

 

Flere bilder fra turen: