Content1 | col1

Flere nye dommere

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre> Tirsdag 11. mars holdt dommeransvarlig Rita Rygh kurs for U12 og U13, og flere av disse vil prøve seg som dommere.

IHK Sparta Sarpsborg har et helt nytt dommerprosjekt på gang, og starten på dette var et obligatorisk dommerkurs for U12 og U13.

Deltagerne fikk en god gjennomgang av hva det å være dommer egentlig innebærer, samt en innføring i alle reglene og bestemmelsene en spiller må forholde seg til fra tidlig alder. Barna var aktive og deltagende, og lærte mye nytt. Selv om ikke alle vil bli dommer, er det spillerutviklende å få innføring på dette området.

I løpet av teorien kom også de fire elitedommerne som dømte kvartfinalen Sparta - Storhamar samme dag på besøk, og de fikk mange spørsmål fra barna. Deltagerne fikk også se en del av kampen, for å følge litt mer med på dommerne enn de kanskje har gjort tidligere.

Kurset ble avsluttet med en isøkt, og etterpå ønsket flere av deltagerne å prøve seg som dommer, samtidig som andre utenom disse lagene også deltok for å bli dommer.

IHK Sparta Sarpsborg takker Rita for et vel gjennomført kurs!