Content1 | col1

Endring av kursdato for nye dommere!

Dommeransvarlig Rita Rygh inviterer til et todelt dommerkurs i september, og alle fra U12 og eldre er velkomne. Kursdatoen for nye dommere er endret!

Hei alle sammen! Kribler det i dommerbeina på nye og gamle klubbdommere? Det håper jeg virkelig, for vi trenger dere alle sammen!

Å være dommer er en super mulighet til å tjene lommepenger, samtidig som man driver med det man liker best - nemlig ishockey!

Så jeg håper at alle tidligere, samt mange nye dommere også i år kommer på klubbdommerkurs. I år vil vil jeg gjennomføre kurset på en litt annen måte. Kurset kommer til å bli delt opp på to kvelder.

For nye dommere:
Mandag 16. september kl. 16:30-21:00

For dommere som dømte sist sesong:
Onsdag 18. september kl. 16:30-21:00

Er det tidligere dommere som ikke kan den 18. september, må dere komme den 16. Er det noen nye som ikke kan den 16, ta kontakt med meg på tlf. 472 62 424. Deltagere må ha med penn, papir og eventuelle regelbøker/notater dere har. Det vil bli servet pizza og brus.

Siden situasjonen er som den er med ungdomshallen, blir det kun teori disse kveldene. Vi kommer til å samle alle nye og gamle klubbdommere til en felles økt på is litt senere.

Påmeldingsfristen er søndag 1. september. Den mailes til [email protected]

Ta gjerne kontakt på mail eller mobil 47 26 24 24 ved spørsmål.

Håper jeg ser alle “gamle” og mange nye dommere i løpet av disse kursene!

Mvh Rita Rygh
Dommeransvarlig