Content1 | col1

Seier til damene i serieåpningen

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre> Spartas damelag serieåpnet med seier mot Jordal. Jordal - IHK Sparta  2 - 3 (2-1  0-0  0-2)
Spartas mål: 1-1 Emilie Kruse, 2-2 Sussane Haug og 2-3 Julie Øiseth.
Tilskuere ca. 50

Sparta har mange nye unge spillere denne sesongen og stilte med hele seks nye til denne kampen.

Gjestene fra Sarpsborg var det klart friskeste laget i 1. periode, men spillet bar preg av at dette var deres første kamp for sesongen.

Jordal lagde det 1. målet på en kontring der Sparta rotet det litt til for seg selv i forsvar. Men det gikk ikke lang tid før Spartas nest yngste spiller Emilie Kruse var frempå og utlignet. Men med 1 minutt og 30 sekunder igjen av perioden fikk Jordal inn pucken etter noe nølende Spartaspill i egen sone og Jordal kunne dermed gå til hvile med 2-1 ledelse.

2. periode var jevnspilt og begge lag hadde flere sjanser til å lage mål, men to gode målvakter sørget for at midtperioden endte 0-0.

Siste periode var det Sparta som førte og de gikk opp i 2-2 ved Sussane Haug. Etter målet bølget spillet litt frem og tilbake før Julie Øiset lagde seiersmålet til Sparta med kun 1 min igjen av kampen. Jordal tok ut sin målvakt etter Spartas mål for å spille med en spiller mer, men Sparta stod i mot presset .

Alerede tirsdag 30. november spiller de kamp igjen, da mot regjerende Norgesmestere Vålerenga. Kampestart er kl. 18:45 i Sparta Amfi , og vi håper mange møter opp for å se et av Norges beste Damelag i aksjon!

Se hva SA skriver om kampen HER
Kampfakta HER