Content1 | col1

Velkommen til Warriors Høstcamp 2017

Det inviteres som vanlig til en spennende høstcamp over tre dager mandag til onsdag i Høstferien (uke 40: 2.-4. oktober). Les mer »

Treningsavgift i IHK Sparta Sarpsborg

IHK Sparta Sarpsborg leverer et rikt og godt tilbud til sine spillende medlemmer. For å opprettholde og videreutvikle dette tilbudet, må hver enkelt spiller betale en treningsavgift til klubben. Avgiften er differensiert ut i fra alder og er med på å finansiere det totale sportslige tilbudet klubben har. Les mer »

Velkommen til skøyte- og hockeyskolen

Skøyte- og hockeyskolen starter opp igjen onsdag 11. oktober 2017, og vi ønsker alle barn i Østfold hjertelig velkommen! Les mer »

Samarbeidsavtale med Sport Club Sarpsborg

IHK Sparta Sarpsborg har tidligere informert om ett sponsorsamarbeid med Sport Club Sarpsborg. 


Nå har samarbeidet med det lokale treningssenteret ytterligere blitt konkretisert, med ett treningstilbud til våre medlemmer og deres familier.

Les mer »

Årets frivillig og årets spiller 2017

IHK Sparta Sarpsborg deler hvert år ut heder og ære til to gode Spartarepresentanter for deres innsats for klubben gjennom sesongen. Årets frivillig og årets spiller kåres og de verdige presenteres på årsmøtet. Les mer »

Nyansettelse som Sports- og utviklingsansvarlig for IHK Sparta Sarpsborg

Det er med stor glede og entusiasme at styret i IHK Sparta Sarpsborg nå kan meddele om ansettelsen av Pavol Škripko. Pavol inntrer som Sport- og utviklingsansvarlig for klubben og overtar og viderefører dermed stillingen etter Janne Ericsson. Les mer »

Velkommen til Sommersalg og prøvedag med Bauer

Tirsdag 20. juni fra kl 18:00 - 20:00 kan du se og prøve neste sesongs nyheter i hockeyutstyr fra Bauer til både utespillere og keepere. Les mer »

Velkommen til Warriors sommercamp 2017

IHK Sparta Sarpsborg har igjen gleden av å ønske velkommen til Warriors Sommercamp, og ukene er nå bestemt. Vi har et av Norges beste anlegg for ishockey og har de seneste årene satset hardt på ungdomsavdelingen med flotte utviklingsmuligheter for utøverne. Les mer »

Jonas Solberg Andersen er engasjert som Sportsjef ”Veien til Elite” U16-U20

Jonas S. Andersen vil til kommende sesong (2017-18) følge opp spillere og trenere fra U16 til U20 ved å kvalitetssikre spillerutviklingen i deres ”vei til elite” Les mer »

Janne Ericson har sagt opp sin stilling i klubben

Janne har meddelt at han sier opp sin stilling som Utviklingsansvarlig for IHK Sparta Sarpsborg.  Les mer »