Content1 | col1

Unge Spartaspillere i Oslo med Henke & Zucca

Lørdag blir det hockeyfest på Ullevål Stadion når Henke & Zucca inviterer til Summer Classic, og IHK Sparta er representert ved unge og flotte Spartaspillere. Les mer »

Spartaspillere på U20-landslaget

U20-landslaget deltar i Super Challenge i Karlstad fra 22. til 26. august, og troppen er nå tatt ut. Fire Spartaspillere er med. Les mer »

Velkommen til keepercamp i uke 33!

Vi hiver oss rundt og arrangerer keepercamp for spillere født 2003-2008, samtidig med sommercampen neste uke. Vår nye keepertrener Robin Ivehag-Fridlund har ankommet Sarpsborg og ønsker å gjennomføre en egen camp for keepere. Vi ønsker derfor våre egne, samt keepere fra andre klubber hjertelig velkomne til å delta!

Les mer »

A-lagsspillere gjester sommercampen i uke 33

Sommercampen for de yngste er allerede i gang, men det er fortsatt plasser igjen for de eldste neste uke. Hit kommer også flere store navn fra Sparta Warriors! Foto: Dagfinn Heidenberg, sparta.no. Les mer »

Velkommen til skøyte- og hockeyskolen

Skøyte- og hockeyskolen starter opp igjen onsdag 10. oktober 2018, og vi ønsker alle barn og deres foreldre hjertelig velkommen! Les mer »

Jonas Holøs til Warriors sommercamp 2018!

IHK Sparta Sarpsborg har igjen gleden av å invitere til Warriors sommercamp i uke 32 og 33 i Sparta amfi, og nå er det bekreftet at Jonas Holøs deltar på campen i uke 32! Foto: Thomas Andersen, sa.no. Les mer »

Spartanere og isbjørner

Ny hockeysesong står for døren og flere Spartagutter født 2002 og 2001 er tatt ut til sommersamlingen til Isbjørnprosjektet gjennom Norges Ishockeyforbund. Les mer »

Atle Norum Larsen er ansatt i NIHF som dommeransvarlig for bredde

Den 1. mai 2018 ble tidligere styreleder i IHK Sparta, Atle Norum Larsen, ansatt som dommeransvarlig for bredde i et engasjement på deltid. Les mer »
Bilde

Ny Keepertrener!

IHK Sparta Sarpsborg har ansatt ny keepertrener for sesongen 18/19.

IHK mottar støtte til nye mini-vant!

Klubben har søkt støtte fra Spirit of Hockey-stiftelsen og har nå fått beskjed om at støtten er innvilget. Les mer »