Content1 | col1

Spartas hockeycamper og -skoler

De siste årene har ungdomsavdelingen startet opp og utviklet flere hockeycamper og skoler, til glede for både egne og tilreisende spillere. I menyen til venstre, vil du finne tekst og bilder fra tidligere camper, og informasjon om kommende arrangement.

ghkg

Velkommen til Warriors Høstcamp 2017

Det inviteres som vanlig til en spennende høstcamp over tre dager mandag til onsdag i Høstferien (uke 40: 2.-4. oktober). Les mer »

Velkommen til Warriors sommercamp 2017

IHK Sparta Sarpsborg har igjen gleden av å ønske velkommen til Warriors Sommercamp, og ukene er nå bestemt. Vi har et av Norges beste anlegg for ishockey og har de seneste årene satset hardt på ungdomsavdelingen med flotte utviklingsmuligheter for utøverne. Les mer »

Velkommen til Warriors Vintercamp 2017

Etter en meget vellykket høstcamp i oktober inviterer vi til en spennende vintercamp over tre dager mandag til onsdag i uke 8 (20.-22. februar 2017). Les mer »

Velkommen til Warriors Høstcamp 2016

Etter en meget vellykket sommercamp inviterer vi til en spennende høstcamp over tre dager mandag til onsdag i uke 40 (3.-5. oktober). Les mer »

Det nærmer seg Warriors vintercamp 2016!

I vinterferien blir det igjen liv i Sparta amfi fra morgen til kveld, og vi gleder oss til å ta imot 70 påmeldte barn og ungdom. Les mer »

Velkommen til Warriors vintercamp 2016!

IHK Sparta Sarpsborg inviterer til vintercamp mandag til onsdag i uke 8. Påmeldingsfristen er utvidet til 15. februar. Les mer »

Sommerhockey Camp på Sparta i august

Tradisjonen tro arrangerer vi også i år Sparta Sommerhockey Camp.

I uke 32 (3. - 6. august) braker det løs med Goalie-camp og Hockeycamp for de minste, født 2005-2007.

I uke 33 (10. - 14. august) fortsetter vi med Hockeycamp for spillerne født 1999 - 2004.

Vi ønsker alle spillere velkommen!

Les mer »