Content1 | col1

IHK Sparta søker samarbeidspartnere

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre>

For kommende sesong inviterer vi næringslivet til et utvidet samarbeid med vår barne- og ungdomsavdeling, IHK Sparta. I fellesskap med Sparta Elite har vi satt sammen forskjellige samarbeidsalternativer som passer for både små og store bedrifter. Vi håper du og din bedrift vil vurdere et slikt samarbeid og at vi sammen kan skape morgendagens helter!

I et lokalsamfunn er det lite som overgår idrettens engasjement. Er det i tillegg utøvere fra byen som lykkes, tør vi påstå at gleden er i særklasse! Slik er det også i vår by – også kjent som hockeytown.

 

Ishockeyklubben på Brevik har i en årrekke fått fram profiler med suksess både nasjonalt og internasjonalt. Det frivillige arbeid som blir lagt ned i og rundt Sparta er unikt, men vi trenger også økonomisk drahjelp utenfra for å lykkes!

 

VEIEN TIL ELITE er et felles satsningsområde for Sparta Elite og breddeklubben, IHK Sparta. Det sportslige samarbeide gir de beste forutsetninger for å lykkes, men også en trygg og sunn hverdag for utøvere på ethvert nivå – fra skøyte- og hockeykskolen til juniorlagene.

 

KONTAKT
Jenny Karlstad-Solberg
Tel. 466 27 071
[email protected]

 

Espen Kamperhaug
Tel. 913 32 400
[email protected]

 

Flyer for VEIEN TIL ELITE

Produktliste pr. 13/7-16

 

OM SPARTA
A-laget til Sparta (Elite) ligger helt i toppen av den øverste divisjonen i landet og har flere Norges- og seriemesterskap å vise til. Laget består av en god blanding av lokale, nasjonale og internasjonale toppspillere. Breddeklubben, IHK Sparta, har rundt 250 aktive spillere fordelt på 11 lag i fra 7-20 års alderen. I tillegg en skøyte- og hockeyskole hvor det årlig deltar 100-150 barn. Lagene spiller hjemmekamper og trener i Sparta amfi og Ungdomshallen på Brevik.

 

 

 

 

IHK Sparta Sarpsborg jakter flere samarbeidspartnere

Gjennom det siste året har IHK Sparta Sarpsborg jobbet hardt med på få på plass nye samarbeidspartnere for å fortsette og videreutvikle det sportslige tilbudet i klubben. Arbeidet har så langt vært meget vellykket og nå jakter IHK på enda flere partnere som vil være med på det sterke laget vårt! Les mer »

2 årig Sponsoravtale Carlsen Fritzøe

CARLSEN FRITZØE INNGÅR 2-ÅRIG SPONSORAVTALE MED SPARTA Les mer »